Bafra Ses Haber – Bafraseshaber

else {} ?>

MUHTARLAR TOPLANTISI

MUHTARLAR TOPLANTISI
13
10 Mayıs 2024 - 9:20

MUHTARLAR TOPLANTISI

SAMSUN’UN Alaçam ilçe Kaymakamı Fatih Kayabaşı, Belediye Başkanı Ramazan Özdemir ve kurum müdürlerinin katılımı ile Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi.

Her ay gerçekleştirilen muhtarlar toplantısının Mayıs ayı toplantısı Alaçam Kaymakamı Fatih Kayabaşı, Belediye Başkanı Ramazan Özdemir başkanlığında kurum müdürlerinin katılımı ile Halk Eğitimi Merkezi Konferans salonunda yapıldı.


Alaçam Kaymakamı Fatih Kayabaşı, toplantıda yaptığı konuşma da; “Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek, ilçemizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını ilk elden dinlemek için toplandık toplantıya katılanlara teşekkür ediyorum, Muhtar, mahallede önderlik yapan, iyi şeyler için halkın önünü açan kişidir.

Yani devletin temsilcisi ve aynı zamanda halkında temsilcisidir. Bu anlamda muhtarların, vatandaşlarımızın ihtiyaç ve sıkıntılarının tespitinde önemli rolleri vardır. Karşılıklı olarak bir araya gelmenin sorunların daha hızlı çözüme ulaştırılmasına katkı sağlayacaktır, toplantılarda dile getirilen talep ve önerilerin direkt olarak ilgili birime iletildiği zaman çözümünde daha olumlu ve hızlı sonuçlar alındığını söyledi”.

Ortak aklın önemine de değinen Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, “Belediye olarak tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürmek zorundayız. Bu nedenle siz muhtarlarımızla en iyi şekilde diyalog halinde olmamız gerekir” dedi. Muhtarların demokrasinin çekirdeği olduğunu vurgulayan Başkan Özdemir, Muhtarların Türkiye’de demokrasi anlamında çok önemli bir mihenk taşı olduğunu söyledi. Gün birlik olma, bir olma, diri olma zamanıdır. Türk Milletinin gücü ile başaramayacağımız hiçbir şey yoktur” ifadelerini kullandı.

Toplantıda tüm muhtarların şikâyet, öneri ve belirtmek istedikleri hususlarla ilgili olarak görüşler alınarak, gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.