Bafra Ses Haber – Bafraseshaber

else {} ?>

Bafraspor ile Tekkeköyspor puanları paylaştı maçta kazanan çıkmadı

Bafraspor ile Tekkeköyspor puanları paylaştı maçta kazanan çıkmadı
23
30 Ekim 2023 - 20:57

Bafraspor ile Tekkeköyspor puanları paylaştı maçta kazanan çıkmadı

 

Samsun Bölgesi Süper Amatör (SAL) Liginin A gurubunun ikinci haftasında Klasman hakemleri Berkay Yavuz, Coşkun Yalçın ve Emre Güngördü hakem üçlüsünün yönettiği ve maçın önüne geçtiği maçta 1930 Bafraspor’un iki pozisyonda penaltı beklediği maçta Alkan ve Özcan’ın karşılıklı golleriyle 1-1 beraber kalırken maçın hakemleri polis kontrolünde sahayı terk ettiler.

1930 Bafraspor Süper Amatör Liginin A gurubunun ikinci haftasında kendi evi seyircisi önünde Bafra Şehir stadyumu Çim Sahasında Samsun Tekkeköyspor’u misafir etti.

 

Süper Amatör Liginin A gurubunun ikinci haftasında Berkay Yavuz, Coşkun Yalçın ve Emre Güngördü Klasman hakem üçlüsünün yönettiği maça 1930 Bafraspor 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100 yılı kutlu olsun pankartıyla saha çıktı.

1930 Bafraspor maça başlarken her zaman ki takım duasının bütün takım bir araya gelerek yaptı.

 

1930 Bafraspor Teknik heyet futbolcular Kulüp başkanı Gökhan Göz ve Yönetimi sezonun ikinci haftasında adaylık keserek dualarla sezonu da açmış oldu.

İlk yarıya her iki ekipte kontrollü oyuna başladı. ilerleyen dakikalarda ev sahibi 1930 Bafraspor ev sahipliğini kullanarak rakip takım Tekkeköyspor kurmaya çalıştı.

 

Her iki ekibinde orta sahada birbirine üstünlük kurmak istemesinden dolayı orta geçen maçta dakikalar 35 gösterirken gelişen1930 Bafraspor atağında rakip takım Tekkeköyspor’lu futbolcunun cezası içinde eline değmesine orta hakem Berkay Yavuz 1930 Bafraspor’un futbolcuları yoğun penaltı itirazına çarpma değerlendirmesinde bulunarak devam kararı verdi.

İlk yarının son dakikalarında her iki ekipte gol bulamayınca soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdiler.

İkinci yarıya hızlı atak başlayan ev sahibi 1930 Bafraspor 51 dakika da Alkan ile bulduğu golle maçta 1-0 öne geçen taraf oldu.

Bu golden sonra 1930 Bafraspor 53 dakika da Caner gol pozisyonunda yararlanamadı. 58 dakika da ise deplasman takımı Tekkeköyspor Özcan’ın kafa vuruşuna kaleci Eyüp gol izni vermedi.

Tekkeköyspor maçta dengeyi kurmaya çalıştı. Ev sahibi 1930 Bafraspor buna musada etmedi. Dakikalar 75 gösterirken Tekkeköyspor’dan Özcan attığı golle karşılaşmada durum 1-1 eşitledi.

 

 

1930 Bafraspor galibiyet golü için rakip kaleyi avlukayı aldı. Dakikalar 90’nı gösterirken Tekkeköspor sahası içinde yine topu elle oynadığın yönündeki büyük itirazlara rağmen oyunu devam ettirdi.

Maçta 90+3 gösterirken Tekkeköyspor Oğuz ile yüzde yüzlük gol pozisyonundan yararlanamadı.

Maçta başka gol olmayınca beraberle biterken her iki takım da puanları paylaştılar.

1930 Bafraspor bu beraberlikte puanını 4’e çıkarken, geçen haftayı bay geçiren Tekkeköyspor ise 1 puna çıkardı. 1930 Bafraspor Süper Amatör Liginin A gurubunun üçüncü haftasında bay geçecek.

1930 Bafraspor’u bu önemli maçta , AK Parti Samsun Millet Vekili Avukat Orhan Kırcalı,Kulüp başkanı Gökhan Göz, Onursal Başkan Fatih Yıldız,1930 Yönetimi İlkadımspor Kulüp başkanı Ali Akyüz, Siyasi Parti Başkanları ve çok sayıda taraftar grubu maçı izledi.

Maç sonrası 1930 Bafraspor Teknik heyet futbolcular ve Taraftar maçın klasman hakem üçlüsü Berkay Yavuz, Coşkun Yalçın ve Emre Güngördü’ye tepkilerini gösterdiler.

Samsun Bölgesi Süper Amatör Liginin B grubundaki ikinci haftasında iki Bafra ekibinin karşılaştığı maçta gülen taraf Bafra 1453 Fetihspor’u 3-1 yenen Bafra FK oldu. Bafra FK ilk haftayı bay geçtiği ve ligin ikinci haftasında ligde ilk galibiyetini alırken puanı 3 yaptı. Bafra 1453 Fetihspor ise ligde ikinci mağlubiyetini almış oldu.

Bölgesel Amatör Bal ligin de 12 grubta yer alan Alaçamspor ise ligin 3 haftasında kendi evinde Samsun derbisinde karşılaştığı Samsun Büyükşehir Belediyespor’a 3-0 mağlup olurken 3 maçta ikinnci mağlubiyet bir galibiyetle 3 puanda kaldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.