Bafra Ses Haber – Bafraseshaber

else {} ?>
AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

1930 Bafraspor Playy Off Aşkına Bal Ligine yükselme Umudu Sürüyor

1930 Bafraspor Playy Off Aşkına Bal Ligine yükselme Umudu Sürüyor
133
05 Mayıs 2024 - 19:42

1930 Bafraspor Playy Off Aşkına Bal Ligine yükselme Umudu Sürüyor

Samsun Süper Amatör (SAL) liginden Bal Ligine yükselme Playy Off maçlarının heyecanın son bir haftasına girilirken ligin 13. haftasında 1930 Bafraspor deplasman da konuk olduğu Termespor ile iki takım kaptanı Mikail ve Hakan’ın karşılıklı golleriyle 1-1 eşitlikle biterken, ikincilik yerini koruyan 1930 Bafraspor ligin son haftasında Terme Sanayispor’u yenmesi ile birlikte Bal Ligine yükselme Playy Off maçı oynayacak.

Samsun Süper Amatör (SAL) liginden Bal Ligine yükselme Playy Off maçlarının 13. haftasında 1930 Bafraspor deplasman da Terme Şehir Stadyumu Suni Çim sahasında Termespor’a misafir oldu.

Hakemler : Ömür Bozkurt * – Mehmet Şenkaya *- Mustafa Saydan *

Yer : Terme Şehir Stadyumu Suni Çim Sahası

GOLLER : 45+3 Hakan – Termespor – 17 dakika Mikail 1930 Bafraspor

Sarı Kartlar : Arslan Termespor

Can – Rafet – Mikail – Yavuz 1930 Bafraspor


Termespor ;

Abdülsamet – Yunus – Muhammet Ali – Arslan – İlyas – Eray – Tugay – Samet Arslan – Caner – Gökhan – Hakan (C)

Teknik Direktör: Birol Us

Yedekler : Taner – Eren – Egemen – Yasin – İlker -Mahmut

1930 Bafraspor :

Eyüp – Can – Oğuzhan Bekçi – Şahan – Ceyhun – Mikail (C) – Diyar – Yavuz – Furkan – Batınay – Volkan

Teknik Direktör: Ahmet Ertem

Yedekler ; Alper – Caner – Rafet – İsmail – Selami – Alkan – Zaza – Samet – Furkan – Emrah

Klasman hakem üçlüsü Ömür Bozkurt,Mehmet Şenkaya ve
Mustafa Saydam’ın yönetim gösterdiği maça her iki ekipte kontrollü olarak oyuna başladı.

Dakikalar 17 gösterirken 1930 Bafraspor rakibin sol tarafından kullandığı serbest vuruşta arkada topla buluşan Mikail attığı golle 1930 Bafraspor’u 1-0 öne geçirdi.

Rüzgarı da arkasına alan 1930 Bafraspor ikinci gol için Volkan, Furkan ve Batınay ile aradığı golü bulamadı. Dakikalar 37 gösterirken gelişen ev sahibi atağında gole izin vermeyen 1930 Bafraspor’un kalecisi Eyüp oldu. Orta hakem Ömür Bozkurt ilk yarıya 5 dakika uzatma verdi. 45+3 gelişen ev sahibi Termespor atağında kalenin arkasına sarkan Hakan attığı kafa golü ile maçta durumu 1-1 eşitledi. İlk yarıda başka gol olmayınca soyunma odasına 1-1 eşitlikle girdiler.

İkinci yarıya her iki ekipte hızlı istekli başladı. Ev sahibi Termespor Hakan, Gökhan ve Caner ile etkili olmaya çalıştı. 1930 Bafraspor rakibine göre 70 dakika gelişen 1930 Bafraspor atağında Yavuz’un kafa vuruşunda son anda Termespor kalecisi gole izin vermedi kornere çeldi.

75 dakika ise gelişen tehlikeli ev sahibi Termespor atağında Caner şutu az farkla auta çıktı. 90 dakika ise ikinci yarıda oyuna giren Selami kaleci Abdülsamet tarafından ceza sahası içinde düşürmesine orta hakem Ömür Bozkurt penaltı itirazlarına rağmen penaltı atışına hüküm etmedi.

Ömür Bozkurt’un son düdüğü ile Samsun Süper Amatör ligi Bal Ligine yükselme Playy Off maçının zorlu maçı olan Termespor ile 1930 Bafraspor 1-1 berabere kaldı.

1930 Bafraspor’un bir kulağı da Ladik Belediyespor ile lider Yolspor maçında idi. Oradan da gol sesi çıkmayınca Bal Ligine yükselme Playy Off maçlarının son bir haftasında Samsun Yolspor lider ve Şampiyon olarak Bal Ligine yükselen ilk takım oldu.

1930 Bafraspor ise bu kritik beraberlikle ikinci sıradaki yerini koruyarak son hafta kendi sahasında Pazar günü konuk edeceği Teme Sanayispor ile oynayacak maçta alacağa bir galibiyetle Bal Liginden gelecek olan Çarşambaspor ile Bal Ligine yükselme maçı oynayacak.

Maç sonrası taraftarlar takımı ve teknik heyeti tribüne çağırarak son hafta Termespor Sanayispor’u yenerek bir maç usulü Playy Offun son maçında Çarşambaspor ile oynayacak Bal Ligine yükselme maçında taraftar olarak söz vererek stadaki yerimizi alarak son nefesimizle takımımız desteleyerek söz özlem duyduğumuz Bal Ligine yükselmek istiyoruz diyerek söz aldılar.

 

1930 Bafraspor’un Bal Ligine yükselme Playy Off önemli maçında 1930 Bafraspor Kulüp Başkan Yardımcıları Fatih Tunç, Cem Dere, As Başkan Barbaros Turna Taraftar grubu yalnız bırakmadı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.